Koude ratatouille

Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de sjalot en de look. Stoof aan in een scheutje olijfolie en kruid met peper, zout en gedroogde oregano. Voeg de passata toe en laat zachtjes pruttelen.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Snij de courgette, aubergine en tomaten in fijne schijfjes.
-
Schik de schijfjes groenten, elk om beurt per soort, op de passata. Kruid met peper en zout en giet er een scheut olijfolie over.
-
Dek af met een stuk bakpapier en een deksel. Gaar 45 min in de warme oven.
-
Haal uit de oven, laat afkoelen en serveer met vers stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven