Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de tomaten en snij het hoedje eraf. Hol de tomaten uit met een lepel. Kruid met peper en zout.
-
Doe het vruchtvlees samen met de blaadjes basilicum, tomatenpuree en 1 el olijfolie in een pan en laat op een zacht vuurtje garen. Kruid met peper en zout.
-
Mix de saus.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Meng het gehakt met het ei, paneermeel, geperste look en gehakte peterselie.
-
Vul de tomaten op met het gehakt, kruid met peper en zout en zet het hoedje terug op de tomaten.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie en plaats de tomaten in de ovenschotel. Besprenkel met wat olijfolie.
-
Bak 30 à 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de tomaten met de tomatensaus. Werk af met wat fijngesnipperde basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven