Vul pasteitjes met stoofvlees

4Vlees60minPrint
Ingrediënten
  • 400 g bereid stoofvlees
  • 2 verpakkingen bladerdeeg
  • 4 grote stronken witlof
  • 2 eetlepels Boni Selection mayonaise
  • sap van ½ citroen
Recept

1. Snij 4 cirkels bladerdeeg van 14 cm diameter en 2 cirkels van 8 cm diameter uit de bladerdeegvellen.
2. Verwarm de oven voor op 180°C.
3. Bekleed de 4 cocottes met het bladerdeeg. Vul op met bereid stoofvlees.
4. Dek 2 cocottes af met een laag bladerdeeg. Wrijf de zijkant in met wat eigeel zodat het bladerdeeg mooi blijft plakken. Zet op de 2 andere cocottes een deksel.
5. Zet in de oven en bak gedurende 20 minuten.
6. Reinig het witlof. Snipper het fijn. Meng de mayonaise en het citroensap eronder. Kruid met peper en zout.
7. Haal de cocottes uit de oven en serveer met de witlofsalade.

< naar recepten