Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de runderlapjes in blokjes van ± 2 cm.

  2. Wrijf in met de kruidenmix en kruid met zout en peper.

  3. Haal het vlees door de bloem en laat kort intrekken buiten de koelkast.

  4. Pel de uien en look. Snipper de uien, look en chilipeper fijn en snij de tomaten in blokjes.

  5. Bak het vlees in de boter en olie rondom bruin.

  6. Haal uit de pan, leg het vlees in aluminiumfolie op een bord en hou apart.

  7. Fruit in dezelfde pan de ui, look en chilipeper.

  8. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en warm op.

  9. Leg het rundvlees terug in de pan. Blus met de bouillon en wijn en laat ± 2,5 u stoven op een laag vuur.

  10. Roer regelmatig in de pan en check het vocht.

  11. Snij de koriander fijn en voeg toe aan het stoofvlees.

  12. Serveer met rijst.