Selder , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de selder en snij fijn. Pel de uien en snipper fijn. Spoel de kerstomaatjes.
-
Meng het gehakt met de helft van de fijngesnipperde uien, eieren en het paneermeel. Kruid met peper en zout. Rol balletjes in de gewenste grootte; uit 1 kg vlees krijg je ± 50 balletjes. Laat een klontje boter smelten in een pan en kleur de balletjes aan alle kanten aan. Haal uit de pan.
-
Stoof de andere helft van de uien aan in hete olijfolie. Voeg de fijngesneden selder toe en laat 5 minuten sudderen. Voeg de tomatenpuree, passata, kippenbouillon, het kruidentuiltje en de kerstomaatjes toe. Roer alles goed door elkaar.
-
Laat gedurende 20 minuten op een zacht vuur garen onder deksel. Voeg de gehaktballetjes toe en laat nog eens 15 minuten verder garen.
-
Schep in een diep bord en werk af met plukjes verse peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven