Gebakken kabeljauw met lookpuree en champignons

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look. Schil de aardappelen en snij in stukjes. Kook de aardappelen samen met de look. Giet af en laat drogen op het vuur.
-
Giet de melk en room bij de aardappelen. Voeg de boter toe. Plet alles tot een homogene massa. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Reinig de champignons en snij in stukken. Bak de champignons in hete boter. Kruid met peper en zout.
-
Bak de kabeljauwfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Schik de puree in het midden van het bord. Leg de kabeljauw erop en verdeel de champignons rond de puree. Werk af met fijngehakte peterselie.