Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in ringen.
-
Smelt 2 el boter in een pan en bak de uienringen 30 min op een zeer zacht vuur.
-
Schuif de kolen van de barbecue naar 1 kant, zodat er onder de helft van de grill geen kolen meer liggen.
-
Gril de entrecoteburgers aan beide zijden krokant op het stuk van de grill boven de kolen (= direct bakken).
-
Verplaats de burgers naar het stuk van de grill waar geen kolen liggen. Sluit de barbecue en laat 3 min verder garen (= indirect bakken).
-
Bak de sneden ontbijtspek direct boven de kolen krokant.
-
Leg de laatste minuut op elke burger een snede cheddarkaas en laat wat smelten.
-
Verhit 1 el boter in een pan en bak 4 spiegeleitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de piccolo’s open en smeer de onderste helft in met BBQ-saus.
-
Beleg met sla, uienringen, een entrecoteburger met kaas, spek en tot slot een spiegelei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven