Meatdog met Guinness-siroop

c357c5b8e3d0ea06e0f927185b1e4b6debefa073aa9b0f3d90113cc0b68f4400.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Guinness-siroop

    Pel de sjalot en look en snipper alles fijn. Snipper de piment fijn. Stoof de sjalot, piment en look samen in een klontje boter.

  2. Voeg de suiker, de kandijsiroop, steranijs, kruidnagels en de Luikse siroop hieraan toe.

  3. Giet het flesje bier erbij en laat ± 20 min inkoken of tot de saus sterk genoeg smaakt. Giet door een zeef en bewaar in de koelkast tot gebruik.

  4. Meatdog

    Snij de melkbroodjes open. Trek het blik worsten open en giet het sap af. Draai een plakje kaas rond elke knakworst en druk in het broodje.

  5. Omwikkel het broodje met gerookt spek en kruid rijkelijk met Tex-Mex kruiden.

  6. Gril de broodjes op een matig warme BBQ.

  7. Serveer met de Guinnesssiroop.