Kip opgevuld met ricotta, tomaat en pesto PT45M 2 porties 1 dubbele kipfilet 250 g ricotta 2 kl groene pesto 6 zongedroogde tomaatjes 2 el Spar groene ontpitte olijven 4 sneetjes Gandaham 200 g Boni spaghetti 175 g Heinz fritto

Kip opgevuld met ricotta, tomaat en pesto

4bc4011e1be11497f18808e3134829034425c515d1eb0d36046194cd68625172.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal de zongedroogde tomaten en de olijven uit de verpakking en laat uitlekken op keukenpapier. Snij ze daarna in kleinere stukjes.

  2. Snij de kipfilets in de lengte middendoor zodat je ze kan openvouwen.

  3. Meng de ricotta met de pesto, olijven en tomaat, en kruid met peper en zout. Schep 1 à 2 el van deze mengeling in de opengevouwen kipfilets.

  4. Plooi de kipfilets dicht en rol ze in de Gandaham. Smeer de kip in met olie en schik op een stuk bakpapier.

  5. Leg de kip met bakpapier in het mandje van de airfryer. Bak 15 min op 180°C.

  6. Kook de pasta gaar in gezouten water.

  7. Giet de pasta af en meng de tomatensaus eronder. Warm alles kort nog eens samen op en kruid met peper en zout.

  8. Serveer dit samen met de kip.