Gevulde pastaschelpen met ricotta, waterkerspesto, kip en tomatencoulis

4Wild/Gevogelte120minPrint
Ingrediënten
  • 250 g pastaschelpen
  • 500 g ricotta
  • 100 g groene kruidenpesto
  • 8 bosjes waterkers
  • 2 kippenfilets
  • 1 l passata
  • kervel
Recept
  1. Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Reinig de waterkers. Snipper fijn en meng met de kruidenpesto.
  3. Meng de pesto onder de ricotta.
  4. Vul de gekookte pastaschelpen met de ricottapestomengeling.
  5. Snij de kipfilets in kleine stukjes.
  6. Schik de gevulde pastaschelpen in de schotel, verdeel de kip erover en giet de tomatenpassata erover.
  7. Laat 30 min garen in de oven op 180°C.
  8. Werk af met wat kervelplukjes.
< naar recepten