Selder , Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de kwarteleitjes 3 min in kokend water. Pel ze en leg ze in het rode vocht uit de verpakking van de rode bieten. Draai regelmatig om.
-
Pel de sjalot en snij in ringen.
-
Breng 100 ml ciderazijn met de suiker aan de kook. Giet over de sjalotringen en laat afkoelen. Giet door een zeef.
-
Snij de augurken in fijne blokjes. Meng de sjalotringen erdoor.
-
Snij de appel in dobbelsteentjes. Snipper de platte peterselie fijn.
-
Meng de rode biet met de appelblokjes, 50 g zure room, de peterselie en 30 ml ciderazijn in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de haringfilets in lange reepjes van 4 x 2 cm.
-
Schil de knolselder en rasp fijn.
-
Meng 100 g zure room met de mayonaise, mosterd en honing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Hou 4 el apart om af te werken en roer de rest door de knolselder.
-
Kook de Griekse pasta al dente, volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af en spoel koud.
-
Was de veldsla. Verdeel de Griekse pasta, veldsla, rode bietensalade, haring, knolselder en augurkblokjes netjes naast elkaar in 4 bowls.
-
Besprenkel de veldsla met olijfolie.
-
Werk af met gehalveerde kwarteleitjes, waterkers en de overige zure roomdressing. Kruid met zwarte peper en wat zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven