Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in dobbelstenen.
-
Breng water aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar in 5 min. Giet af en spoel koud.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes.
-
Snij de haringfilets in stukjes van 2 cm x 2 cm.
-
Snij 1 Granny Smithappel in dobbelstenen.
-
Snipper de dille fijn.
-
Meng de haring met de Granny Smith-blokjes, dille en aardappelen in een mengkom. Roer de sjalot en augurk eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schil de andere Granny Smith-appel.
-
Mix de rode bieten fijn met de balsamicoazijn, zure room en Granny Smith-appel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Besmeer een wrap met de rode bietenspread. Beleg met ijsbergsla en de haringsalade. Versier met een plukje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven