Wrap met haring en rode bietenspread

abef011da4ad5b901fdea3bb24689e34a61c558ef6145a475901c1c18dce7aba.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij in dobbelstenen.

  2. Breng water aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar in 5 min. Giet af en spoel koud.

  3. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes.

  4. Snij de haringfilets in stukjes van 2 cm x 2 cm.

  5. Snij 1 Granny Smithappel in dobbelstenen.

  6. Snipper de dille fijn.

  7. Meng de haring met de Granny Smith-blokjes, dille en aardappelen in een mengkom. Roer de sjalot en augurk eronder. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Schil de andere Granny Smith-appel.

  9. Mix de rode bieten fijn met de balsamicoazijn, zure room en Granny Smith-appel. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Besmeer een wrap met de rode bietenspread. Beleg met ijsbergsla en de haringsalade. Versier met een plukje dille.