Wrap met haring en rode bietenspread

Wrap met haring en rode bietenspread

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij in dobbelstenen.

  2. Breng water aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar in 5 min. Giet af en spoel koud.

  3. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes.

  4. Snij de haringfilets in stukjes van 2 cm x 2 cm.

  5. Snij 1 Granny Smithappel in dobbelstenen.

  6. Snipper de dille fijn.

  7. Meng de haring met de Granny Smith-blokjes, dille en aardappelen in een mengkom. Roer de sjalot en augurk eronder. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Schil de andere Granny Smith-appel.

  9. Mix de rode bieten fijn met de balsamicoazijn, zure room en Granny Smith-appel. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Besmeer een wrap met de rode bietenspread. Beleg met ijsbergsla en de haringsalade. Versier met een plukje dille.