Wrap met haring en rode bietenspread

4Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 4 Spar wraps
  • 6 Spar haring
  • 3 vastkokende aardappeltjes
  • 2 Granny Smith appels
  • 2 Boni Selection zoetzure augurken
  • 1 sjalot
  • 200 g gekookte rode bietjes
  • 50 g Boni Selection zure room
  • 2 el balsamicoazijn
  • 50 g Spar ijsbergsla
  • verse dille
Recept
  1. Schil de aardappelen en snij in dobbelstenen.
  2. Breng water aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar in 5 min. Giet af en spoel koud.
  3. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes.
  4. Snij de haringfilets in stukjes van 2 cm x 2 cm.
  5. Snij 1 Granny Smithappel in dobbelstenen.
  6. Snipper de dille fijn.
  7. Meng de haring met de Granny Smith-blokjes, dille en aardappelen in een mengkom. Roer de sjalot en augurk eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
  8. Schil de andere Granny Smith-appel.
  9. Mix de rode bieten fijn met de balsamicoazijn, zure room en Granny Smith-appel. Kruid met zwarte peper en zout.
  10. Besmeer een wrap met de rode bietenspread. Beleg met ijsbergsla en de haringsalade. Versier met een plukje dille.

< naar recepten