Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaar: mix 1 rode biet fijn in de blender. Snij de sjalot, peterselie en 2 augurken fijn. Meng ze met de rode biet. Voeg ook 1 soeplepel mayonaise, worcestersaus en tabasco toe. Kruid met peper en zout. Doe de mengeling in een spuitzak.
-
Mousse: mix de haring met de room en het hardgekookt ei fijn in de blender. Kruid met peper en zout. Doe eveneens in een spuitzak.
-
Snij per persoon 4 plakjes van 1 mm uit de rode biet. Steek de plakjes uit met een ronde uitsteekvorm.
-
Hou de restjes bij en mix die heel fijn onder 2 soeplepels mayonaise, de yoghurt en de look.
-
Maak nu torentjes: begin met een cirkel rode biet. Plaats de uitsteekvorm over de rode biet en spuit het mengsel in de uitsteekvorm. Plaats een 2de cirkel rode biet om het torentje af te sluiten. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn voor de tartaar en de haringmousse.
-
Werk de torentjes af met geraspte augurk en een takje groen.
-
Werk de hapjes af met rode bietmayonaise rond de torentjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven