Casarecce met broccoli, limoen en hazelnoot

noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en pers de look fijn.
-
Snij de broccoliroosjes los. Schil de steel en snij in blokjes.
-
Ingrediënten: 100.0 g kokosroom
Pluk de blaadjes van de munt en hak fijn. Schep samen met de zeste en het sap van de limoen door de kokosroom.
-
Ingrediënten: 100.0 g Spar hazelnoten
Hak de hazelnoten grof.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pot en roerbak de geperste look en broccoli. Haal uit de pot.
-
Breng in dezelfde pot ruim water aan de kook, voeg de pasta toe en voeg na de helft van de kooktijd ook de broccoli en look toe.
-
Giet af en schep de limoenroom erdoor. Kruid met peper en zout en werk af met hazelnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven