Zeebaars op carpaccio van venkel met peterseliedressing en stokbrood

Vis , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng de peterselie met het citroensap, de mosterd en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de zeebaarsfilets goudbruin in 2 el arachideolie. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder het venkelgroen van de venkel en snij de venkel in dunne plakjes. Besprenkel met de dressing.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een droge pan.
-
Verdeel de venkel met dressing over een bowl.
-
Leg de gebakken vis op de venkel. Werk af met pijnboompitten en blaadjes platte peterselie.
-
Serveer er wat Spar stokbrood bij.