Gemarineerde rauwe venkelsalade met zeebaars

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de zeebaarsfilets met peper en zout.
-
Spoel de venkel, snij fijne lamellen met een snijmachine of mandoline.
-
Breng op smaak met olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.
-
Bak de zeebaarsfilets gaar in hete olijfolie.
-
Serveer de venkelsalade op een bord en schik de vis erbovenop. Besprenkel met de hete olie.
-
Werk af met een takje venkelgroen en fijngesnipperd loof. Strooi er een weinig espelettepeper en zeste van citroen over.