Pastasalade met ansjovis en rauwe groenten
 
                    
                    
                Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Kook de pasta al dente. 
- 
                    
                    Verwarm de olie van de gemarineerde ansjovis samen met het citroensap. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Snij de ansjovis in stukken en warm mee in de olie. 
- 
                    
                    Zet van het vuur en voeg de diepvrieserwten onmiddellijk toe. Laat kort garen. 
- 
                    
                    Snij de bleekselder en courgette in kleine blokjes en voeg bij de gare pasta. 
- 
                    
                    Meng de vinaigrette met de ansjovis en erwtjes onder de pasta. 
- 
                    
                    Voeg de mierikswortelcrème en yoghurt onder de pastasalade. 
- 
                    
                    Meng alles goed door elkaar. 
- 
                    
                    Werk af met fijngesneden verse munt. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                