Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes en vliesjes van de pepers en hak het vruchtvlees fijn.
-
Hak de ansjovisfilets fijn.
-
Snij de korsten van het brood en mix tot kruim.
-
Hak de peterselie en de teentjes look fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verhit intussen een flinke scheut olijfolie in een grote kookpot. Fruit de pepers, look en ansjovis op een zacht vuur zonder te laten kleuren.
-
Bak het broodkruim goudbruin en krokant in olijfolie in een koekenpan, breng op smaak met zout. (= pangrattato)
-
Giet de pasta af en schep samen met de peterselie onmiddellijk door het ansjovismengsel.
-
Breng op smaak met olijfolie en verdeel over de borden. Strooi de pangrattato erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven