Pasta met olijven, kappertjes en ansjovis

4Vis15minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 pak Spar taglioni met spinazie
  • 1 potje pesto van rucola
  • 1 pakje Spar verse ansjovis
  • 50 g groene olijven met amandelen
  • 50 g ontpitte zwarte olijven
  • 1 bosje basilicum
  • 4 eetlepels Spar kappertjes
  • 4 eetlepels Spar Griekse olijfolie
Recept

1. Snij de zwarte olijven in ringen en de groene doormidden. Pluk de basilicumblaadjes.
2. Kook de pasta al dente in ruim gezouten kokend water. Giet af. Doe de pasta terug in de pan en meng de pesto met rucola eronder.
3. Serveer de pasta in diepe borden. Strooi de olijven, kappertjes en basilicumblaadjes erover. Verdeel de ansjovisfilets over de borden. Besprenkel met wat olijfolie.

< naar recepten