Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de préparé met de pesto, olijven en pijnboompitten tot een tartaar.
-
Tapenade van olijven: snij de olijven, kappertjes, sjalot en ansjovisfilets fijn.
-
Werk alles op met olijfolie en zeste van citroen.
-
Doe de tartaar in een ring, zet in het midden van het bord en duw aan.
-
Versier met de tapenade van olijven.
-
Werk af met stukjes punt paprika, ansjovis en een takje rozemarijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven