Scampibrochette met Thaise dressing en couscoussalade

Allergenen

Schaaldieren , Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: schil de gember en hak fijn. Snipper de chilipeper fijn. Pel het teentje look en kneus het, maar snipper niet fijn. Meng alle ingrediënten en zet in de koelkast.

  2. Couscous: doe de couscous in een kom en besprenkel met de olijfolie. Giet de kokende kippenbouillon erover en laat onder folie rusten. Snij de paprika in 2, verwijder de zaadlijsten en snij in reepjes. Paneer ze met Cuissana en gril op de barbecue of grillpan. Snij de komkommer, lente-ui en gegrilde paprika in fijne blokjes. Voeg toe aan de afgekoelde couscous. Snipper de verse kruiden fijn en meng samen met de granaatappelpitten onder de couscous. Kruid met peper en zout en zet in de koelkast.

  3. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Steek 4 scampi’s op elke brochette en paneer deze met Cuissana. Gril op een hete barbecue of grillpan.

  4. Verdeel de couscous in de uitsteekring en zet op het bord. Verwijder de ring. Schik de gegrilde scampibrochette op het bord en werk af met de dressing en nog wat granaatappelpitten.