Thaise soep met scampi's

Allergenen
Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten.
-
Snij de kool in fijne reepjes en de pijpajuin in 3 cm lange schuine stukken. Schil de gemberplakjes en halveer de champignons.
-
Breng de bouillon aan de kook en voeg de vissaus, look, gember, chili en pijpajuin toe.
-
Laat 2 minuten koken en voeg dan de champignons en Chinese kool erbij. Roer de scampi’s door de soep. Breng weer aan de kook tot de scampi’s roze kleuren en gaar zijn.
-
Breng op smaak met limoensap. Werk af met verse koriander en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven