Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Spoel de quinoa onder stromend water. Doe in een kookpot en laat kort roosteren. 
- 
                    
                    Voeg het water toe en laat volledig gaar koken. 
- 
                    
                    Sushi su: verwarm de azijn en los de suiker en het zout erin op. Laat afkoelen. 
- 
                    
                    Doe de quinoa in een glazen of houten kom en schep de sushi su door de warme quinoa. 
- 
                    
                    Bekleed ¾ norivel met de quinoa en laat het bovenste ¼ gedeelte vrij. Bestrijk de quinoa met een dun laagje tonijnsla. Leg onderaan horizontaal over de hele lengte fijne reepjes lente-ui. 
- 
                    
                    Rol het norivel stevig op en druk de sushirol met het matje stevig aan. Bevochtig de uiteinden zodat ze blijven kleven. 
- 
                    
                    Leg de rol in de koelkast tot gebruik. Snij vlak voor het opdienen in 8 stukken. 
- 
                    
                    Tip: opgelet bij het eten, want quinoa plakt minder goed dan rijst. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                