Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de azijn en los de suiker erin op. Voeg een mespunt zout toe en laat afkoelen.
-
Breng de rijst samen met het water op een hoog vuur aan de kook. Draai het vuur zachter als het water en rijstpeil gelijk komen. Laat nog 10 minuten verder koken. Haal van het vuur en laat 10 minuten zwellen.
-
Doe de rijst in een glazen kom en laat afkoelen. Schep het azijnmengsel met een houten spatel door de lauwe rijst.
-
Steek met behulp van een parisiennelepel 12 bolletjes uit de watermeloen.
-
Vorm met vochtige handen 12 balkjes rijst. Modeleer met de zijkant van een groot mes of gebruik een uitsteekvorm.
-
Schik 3 balkjes op elk bord. Bestrijk ze met een laagje wasabi naar smaak.
-
Snij plakjes van de tonijn met dezelfde afmetingen van de rijstbalkjes. Leg de tonijnplakjes op de rijstbalkjes. Werk af met een watermeloenbolletje en een blaadje verse koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven