Rollade van haantje met cognac en rozijnen met aardappelgratin en groentemix

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 165°C.
-
Laat de rollade van haantje met cognac en rozijnen op kamertemperatuur komen en zet 1 u in de voorverwarmde oven. Check of het vlees voldoende gebakken is.
-
Schik de aardappelgratin in een kommetje. Zet mee in de oven en warm 20 min op.
-
Warm de groentemix met wortel, broccoli en bloemkool op in een pan met een klontje boter. Proef en kruid bij indien nodig.
-
Snij het vlees in plakjes en schik op de borden. Giet wat van het braadvocht erover. Zet de gratin erbij en maak hoopjes met de groenten.
-
Snipper wat bieslook fijn en werk het bord ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven