Selder , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: pel en snipper het sjalotje, snij de selderstengel in fijne plakjes en hak de waterkers grof.
-
Stoof de sjalot en selder in boter op een zacht vuur. Overgiet met wijn en laat inkoken. Voeg visfond en room toe en laat tot ¾ inkoken. Roer de waterkers erdoor en laat nog even koken. Pureer de saus en kruid met peper en zout.
-
Puree: hou enkele takjes waterkers apart om te garneren en snij de rest van de zachte steeltjes en blaadjes fijn.
-
Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water.
-
Giet af en stamp fijn, voeg een klontje boter en het ei toe en stamp opnieuw. Schep de waterkers door de puree en kruid met zeezout.
-
Schil de asperges en verwijder de houterige uiteinden. Kook de asperges net gaar in licht gezouten water, laat uitlekken en hou warm.
-
Schik de asperges op de borden, verdeel de zalm erover en schep er wat saus over.
-
Schep de puree ernaast en werk af met een takje waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven