Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aardappelen in plakjes.
-
Laat de erwtjes ontdooien. Pel de nui en snipper fijn.
-
Smelt een klontje boter in een ruime koekenpan. Bak de aardappelplakjes hierin goudbruin, samen met de uisnippers en spekreepjes. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de erwtjes erdoor. Laat ze doorwarmen.
-
Werk af met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven