Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Wortel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig, schil en portioneer de verschillende groenten. Snij alle groenten (behalve de champignons) in staafjes van ± 6 cm lengte en blancheer deze staafjes in kokend water. Snij de champignon in dikke plakken en bak in wat boter. Kruid met peper en zout.
-
Neem een ring en zet de verschillende groentestaafjes rechtop in de cilinder tot deze volledig gevuld is. Kruid met peper en zout en leg er een klontje boter op. Gaar verder in de voorverwarmde oven van 170°C gedurende een 10-tal minuten.
-
Kruid het lamskroontje met peper en zout en schroei aan in hete olijfolie. Laat aan beide zijden kleuren. Steek voor 6 minuten in de oven bij de groenten.
-
Kook de lamsfond met verse, fijngesnipperde dragon. Monteer met boter tot de saus mooi blinkt.
-
Haal het vlees uit de oven en laat even rusten voor je het versnijdt.
-
Schik het groentetorentje op het bord en verwijder de ringvorm. Zet de gebakken champignon rechtop. Snij het lamskroontje in mooie stukken en schik op het bord. Werk af met de dragonsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven