Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Hak de verschillende kruiden fijn.
-
Rol een pak bladerdeeg open op een bakplaat. Leg de vis in het midden van het deeg en bedek met de fijngehakte kruiden.
-
Snij het deeg in de vorm van een vis. Rol het ander pak deeg uit en leg bovenop de vis. Snij in dezelfde visvorm.
-
Druk met behulp van een vork de randen tegen elkaar aan.
-
Versier de bovenkant van de vis; knutsel er een gezichtje op en druk de schubben erin.
-
Maak drie inkepingen in het deeg, zodat het vocht kan ontsnappen.
-
Bestrijk met losgeklopt ei. Plaats 15 à 20 minuten (afhankelijk van de dikte van de vis) in een voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven