Croque van bladerdeeg met gerookte zalm, zure room en dille

4Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 2 verpakkingen Spar bladerdeeg
  • 8 plakjes Spar gerookte zalm
  • 1 potje zure room
  • takjes dille
  • 1 bosje radijsjes
  • ½ potje Boni Selection zongedroogde tomaten
  • geraspte zeste van 1 biocitroen
Recept

1. Bekleed de helft van een cirkelvormig bladerdeegvel met de helft van de gerookte zalm. Vouw dicht en druk lichtjes aan. Hou fris in de koelkast.
2. Snij de zongedroogde tomaten in blokjes. Was de radijsjes en snij in fijne plakjes en kwartjes. Pluk de dille.
3. Snij één gevuld bladerdeegvel in twee helften. Bak elke helft mooi goudbruin en krokant in een heet wafelijzer gedurende ± 5 min.
4. Snij de croque van gerookte zalm in stukken.
5. Versier elke wafel met stukjes zongedroogde tomaat, toefjes zure room, stukjes radijs en dille. Werk af met citroenzeste.

< naar recepten