Croque van bladerdeeg met gerookte zalm, zure room en dille

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed de helft van een cirkelvormig bladerdeegvel met de helft van de gerookte zalm. Vouw dicht en druk lichtjes aan. Hou fris in de koelkast.
-
Snij de zongedroogde tomaten in blokjes. Was de radijsjes en snij in fijne plakjes en kwartjes. Pluk de dille.
-
Snij één gevuld bladerdeegvel in twee helften. Bak elke helft mooi goudbruin en krokant in een heet wafelijzer gedurende ± 5 min.
-
Snij de croque van gerookte zalm in stukken.
-
Versier elke wafel met stukjes zongedroogde tomaat, toefjes zure room, stukjes radijs en dille. Werk af met citroenzeste.