Tex-mexovenschotel met gehaktballetjes

Tex-mexovenschotel met gehaktballetjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Balletjes

    Meng het gehakt met de rest van de ingrediënten voor de balletjes tot een homogene massa.

  3. Rol er met vochtige handen 30 kleine balletjes van en schik ze in een ovenschaal.

  4. Zet 20 min in de voorverwarmde oven tot ze net gaar zijn.

  5. Saus

    Verhit een scheut olijfolie in een pot en stoof de spaghettigroenten aan. Voeg de tomatenblokjes toe en laat gaar sudderen. Giet de fajitasaus en maïs erbij, laat even doorwarmen en schep de saus over de balletjes.

  6. Verdeel wat tortillachips erover, bestrooi met gemalen kaas en zet nog 10 min in de oven tot de kaas gesmolten is.

  7. Snipper de piccantinapeper fijn en pluk de korianderblaadjes.

  8. Werk de schotel af met lepeltjes zure room en guacamole.

  9. Bestrooi met koriander en piccantinapeper en serveer met de rest van de tortillachips.