Tex Mex gepofte aardappel PT1H 4 porties 2 lente-uitjes 4 grote bloemige aardappelen Spar gemalen kaas pastamix 4 koffielepels zure room 12 eetlepels chili con carne

Tex Mex gepofte aardappel

382ea940ac51db91a72d0d1a33a3a6bc35843763c6b2ed8563106ea1bd9e380f.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Was de aardappelen en kook ze 15 minuten in de schil. Laat uitlekken.

  3. Bestrooi met een beetje zout en verpak ze stevig in aluminiumfolie. Leg ze in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn (± 50 minuten).

  4. Snij de aardappelen in de folie bijna doormidden en hol ze een beetje uit. Verdeel de opgewarmde chili con carne over de aardappelen. Verdeel de zure room erover en bestrooi met kaas.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn.

  6. Werk de aardappelen af met de lente-uitjes en serveer.