zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de stukken konijn bruin in een paar el olijfolie.
-
Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee.
-
Blus met de wijn.
-
Overgiet met de passata en voeg de kruiden, suiker, look, kippenbouillon en olijven toe. Kruid met peper en zout.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuur ± 1 u pruttelen.
-
Werk af met gehakte peterselie.
-
Snij de venkel in grove stukken en bak gaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de kroketten.
-
Serveer het konijn met de venkel en kroketten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven