Gemarineerde zalm met geroosterde aardappeltjes

Allergenen
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen grondig, droog ze af en leg ze in een ovenschaal. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met rozemarijn en zeezout. Plaats 40 à 50 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
-
Schep de aardappelen regelmatig om.
-
Gril de zalm kort aan beide zijden op een hete BBQ.
-
Serveer met de geroosterde aardappeltjes en een frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten