Gemarineerde zalm met rijstsalade

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Laat afkoelen.
-
Smaak de rijst af met peper en zout, saffraanpoeder en verse gehakte kruiden.
-
Gril de gemarineerde zalm ondertussen in de pan.
-
Dresseer een bord met de gemarineerde zalm, de rijstsalade en versier met enkele blaadjes veldsla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders