Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de zalm en dep droog met keukenpapier. Leg in een schaal.
-
Marinade
Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn. Voeg toe aan de zalm.
-
Meng de overige marinade-ingrediënten en bestrijk de vis ermee. Laat 30 min rusten.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
-
Snij de lente-uitjes in schuine, fijne ringetjes.
-
Gril de zalm net gaar op de BBQ. Het binnenste mag nog wat rauw zijn.
-
Bestrooi de zalm met sesamzaadjes en lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven