Tiradito Nikkei (pikant gemarineerde zalm)

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de vis halfhard worden in de diepvries.
-
Pel de ui en snij in fijne halve ringen. Snij de chilipeper fijn en de komkommers in plakjes.
-
Rasp de gember en hak de kleine peper fijn. Doe in een kom met de Japanse sojasaus, mirin, rijstazijn, sesamolie en het limoensap en klop tot een gladde saus.
-
Snij de vis van het vel en in flinterdunne plakjes. Schik ze uitgespreid op gekoelde borden. Bestrooi met fleur de sel.
-
Bestrijk de vis vlak voor het serveren met de saus. Laat 2 min intrekken en garneer met ui, komkommer, korianderblaadjes en chilipeper.