Tiradito van zeeduivel met leche de tigre van passievrucht
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leche de tigre
Hak de koriander grof.
-
Pel de look en snij doormidden. Snij de picantinapeper in stukjes en doe samen met de gember en het sap in de blender.
-
Mix, voeg de koriander toe en laat 15 min trekken.
-
Zeef het sap, roer het zout erdoor en plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Snij de vis in fijne plakjes, de ui in halve ringen en de picantinapeper in stukjes.
-
Schik de vis op aperitiefschaaltjes en garneer met de ui en peper.
-
Schenk de tijgermelk er vlak voor het serveren over en bestrooi met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven