Tiradito van zeeduivel met leche de tigre van passievrucht

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leche de tigre
Ingrediënten: 0.5 bosjes koriander 250.0 ml vers passievruchtensap 2.0 schijfjes gember 1.0 teentjes look 0.25 kl zout
Hak de koriander grof.
-
Pel de look en snij doormidden. Snij de picantinapeper in stukjes en doe samen met de gember en het sap in de blender.
-
Mix, voeg de koriander toe en laat 15 min trekken.
-
Zeef het sap, roer het zout erdoor en plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Snij de vis in fijne plakjes, de ui in halve ringen en de picantinapeper in stukjes.
-
Schik de vis op aperitiefschaaltjes en garneer met de ui en peper.
-
Schenk de tijgermelk er vlak voor het serveren over en bestrooi met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven