Tiradito van zeeduivel met leche de tigre van passievrucht

aaba6c2c1936a2259244888bb66e8550b7d267464a7068dc45a1cc64e16286a2.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leche de tigre

    Ingrediënten: 0.5 bosjes koriander 250.0 ml vers passievruchtensap 2.0 schijfjes gember 1.0 teentjes look 0.25 kl zout

    Hak de koriander grof.

  2. Pel de look en snij doormidden. Snij de picantinapeper in stukjes en doe samen met de gember en het sap in de blender.

  3. Mix, voeg de koriander toe en laat 15 min trekken.

  4. Zeef het sap, roer het zout erdoor en plaats in de koelkast tot gebruik.

  5. Snij de vis in fijne plakjes, de ui in halve ringen en de picantinapeper in stukjes.

  6. Schik de vis op aperitiefschaaltjes en garneer met de ui en peper.

  7. Schenk de tijgermelk er vlak voor het serveren over en bestrooi met korianderblaadjes.