Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de passievruchten in twee en haal leeg.
-
Zet het water met de suiker op een hoog vuur en laat de suikersiroop een 5-tal minuten koken. Voeg de passievruchtenpulp (inclusief pitjes) en rum toe, breng aan de kook en laat nog 5 minuten koken.
-
Warm de pannenkoeken op in de microgolfoven. Schik telkens twee dubbelgevouwen pannenkoeken op een bord. Overgiet met de passievruchtensaus. Geef de rest in een apart kommetje erbij.
-
Doe per persoon 1 dopje bruine rum in een klein pannetje. Warm de rum op, steek in brand en giet al brandend over de pannenkoeken.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven