Gelei van passievruchten met yoghurt

Gelei van passievruchten met yoghurt

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.

  2. Snij de passievruchten in 2 en haal de pitjes en het sap eruit. Weeg af: je hebt 2 dl sap nodig. Giet het sap door een fijne zeef zodat de pitjes achterblijven, maar gooi ze niet weg.

  3. Warm de suiker met het passievruchtensap op en voeg de geweekte en uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer tot de gelatineblaadjes zijn opgelost.

  4. Laat het sap wat afkoelen en verdeel over de glaasjes. Zet in de koelkast tot de gelei is opgesteven.

  5. Eenmaal opgesteven, haal uit de koelkast en verdeel de yoghurt erover.

  6. Meng de pitjes onder het resterende sap en verdeel over de yoghurt.

  7. Zet in de koelkast tot je het gaat opdienen.