Tapioca met passievrucht PT30M 6 porties 0 liter kokosmelk 1 citroen (het sap) 1 l halfvolle melk 1 mango 60 g tapioca 5 kl suiker 1 stokje vanille 4 passievruchten

Tapioca met passievrucht

8d148ff4e559ee231665dddf296cfef644e46bc2ebac6c1fdb5201073c2dc5dc.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de melk en de kokosmelk met 4 koffielepels suiker en de opengesneden en uitgeschraapte vanillestok. Voeg de tapioca toe en laat al roerend koken op een zacht vuur gedurende 7 à 8 minuten.

  2. Haal de passievruchten leeg en duw het vruchtvlees uit in een fijne puntzeef om zo het sap op te vangen.

  3. Schil de mango. Snij in kleine dobbelsteentjes. Voeg 1 koffielepel suiker, het sap van 1/2 citroen en het sap van de passievruchten toe. Zet koel.

  4. Giet de tapiocabereiding in glazen en zet in de koelkast.

  5. Vul net voor het opdienen de glazen verder met de mangoblokjes.