Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Wortel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in fijne ringen. Schil de wortels en snij in dunne plakjes. Reinig de venkel en snij fijn. Pel de teentjes look en snij in dunne schijfjes.
-
Doe alle groenten met het zout, peper en gekneusde korianderbolletjes in een hittebestendige pot, meng goed en laat staan. Doe de azijn, de olijfolie en de wijn in een kookpot en breng aan de kook. Haal van het vuur, giet over de groenten en laat afkoelen.
-
Leg de zalm met de velkant naar beneden op een schaal die minstens 3 cm diep is. Meng de ingrediënten voor de zalmmarinade door elkaar en verdeel over de zalm. Laat 12 uur in de koelkast marineren.
-
Spoel de zalm zorgvuldig af en dep droog met keukenpapier.
-
Leg de zalm met de velkant naar beneden op een snijplank en snij plakjes van 2 mm dik, maar zorg ervoor dat je niet door het vel snijdt.
-
Leg de plakjes op een bord.
-
Meng de fijngehakte kruiden door de escabechegroenten en schep ze rond de vis.
-
Meng de zure room met wasabi naar smaak.
-
Verdeel een quenelle wasabiroom op de zalm en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven