Garnaalbrochettes met wilde rijstsalade

4Schaal-/Schelpdieren30minPrint
Ingrediƫnten
  • 8 garnaalbrochettes
  • 250 g gemengde wilde rijst
  • 3 Roma tomaten
  • 4 pijpajuintjes
  • 5 eetlepels gehakte bladpeterselie
  • 5 eetlepels fijngesneden muntblaadjes
  • 6 eetlepels Spar olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
Recept

1. Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
2. Snij de tomaten in blokjes en de pijpajuin in fijne ringetjes. Meng dit samen met de verse kruiden, olie en citroensap door de afgekoelde rijst. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Zet koel tot net voor het opdienen.
3. Gril de brochettes enkele minuten aan beide zijden op de BBQ.
4. Serveer onmiddellijk met de rijstsalade.

< naar recepten