noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst en de Ebly apart gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Schep samen in een grote kom.
-
Rooster de noten en zaden enkele minuten in een droge koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg bij de rijst.
-
Rasp 1 courgette grof en knijp het overtollige vocht eruit. Snij de andere courgette in de lengte doormidden en vervolgens in flinterdunne plakjes. Voeg bij de rijst.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes en schep door de rijst.
-
Meng de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep samen met de verse munt door de salade.
-
Pel de avocado en snij in plakjes. Schep ze voorzichtig door de salade en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven