sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de wilde rijst zoals vermeld op de verpakking.
-
Bak de groenteburgers gaar in hete olijfolie.
-
Maak een torentje met de rijst. Snij de burgers in Giet de sojasaus in een apart kommetje.
-
Schik het rijsttorentje op een voorverwarmd bord. Verdeel de 2 burgerhelften erbij. Zet ook het kommetje op het bord.
-
Tip: serveer met een frisse, groene salade en knapperige sojascheuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven