Gemarineerde kippenbillen met sinaasappeldressing en aardappelen

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng het sap van de sinaasappelen met de honing en olijfolie.
-
Pel en pers de look. Hak de rozemarijn grof en meng samen met het paprikapoeder onder de marinade.
-
Doe de kippenbillen in een vuurvaste schotel en wrijf de marinade erover.
-
Laat 2 u marineren in de koelkast.
-
Haal de ovenschotel uit de koelkast.
-
Was de krielaardappelen en verdeel ze tussen de kippenbillen en marinade. Kruid met grof zeezout en peper.
-
Bak ± 50 min in de houtoven op 200°C, tot de kip en aardappelen gaar zijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders