Kippenbillen met citroen en witloof

Kippenbillen met citroen en witloof

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en uien. Snij de uien in 4.

  2. Rits de naaldjes van de takjes tijm los.

  3. Meng de mosterd door het citroensap.

  4. Verhit de olie in een ruime pan en bak hierin de kippenbillen aan alle zijden goudbruin. Haal ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  5. Bak de uien samen met de look en de witloofstronkjes in de pan. Laat ze lichtjes kleuren en leg de kippenbillen erop. Voeg de citroenpartjes, zeste, olijven en tijmnaaldjes toe.

  6. Bestrooi met suiker en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Overgiet met het citroensap en voeg nog 2 dl water toe.

  7. Dek de pan af en laat, op een laag pitje, 40 minuten sudderen.

  8. Serveer met witte rijst.