Kippenbillen met N’Ice Chouffe

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons en snij ze in Pel de zilveruitjes. Smelt 50 gr boter in een stoofpot en bak hierin de champignons samen met de zilveruitjes en de spekreepjes.
-
Kruid de kippenbillen met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de kippenbillen hierin bruin aan elke zijde.
-
Schik de kippenbillen bij de groenten en blus het geheel met het bier. Laat de kippenbillen gedurende 20 minuten stoven.
-
Voeg de kalfsfond toe en laat wat inkoken tot je een licht gebonden saus bekomt. Haal de kippenbillen uit de saus en hou warm.
-
Haal de pot van het vuur af en klop enkele klontjes koude boter door de saus. Schik per bord een kippenbil met daarbij de saus met champignons, zilveruitjes en spekreepjes.