Kippenbillen met N’Ice Chouffe

Kippenbillen met N’Ice Chouffe

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de champignons en snij ze in Pel de zilveruitjes. Smelt 50 gr boter in een stoofpot en bak hierin de champignons samen met de zilveruitjes en de spekreepjes.

  2. Kruid de kippenbillen met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de kippenbillen hierin bruin aan elke zijde.

  3. Schik de kippenbillen bij de groenten en blus het geheel met het bier. Laat de kippenbillen gedurende 20 minuten stoven.

  4. Voeg de kalfsfond toe en laat wat inkoken tot je een licht gebonden saus bekomt. Haal de kippenbillen uit de saus en hou warm.

  5. Haal de pot van het vuur af en klop enkele klontjes koude boter door de saus. Schik per bord een kippenbil met daarbij de saus met champignons, zilveruitjes en spekreepjes.