Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Bak samen met de kip aan in 2 el boter. Kruid met peper en zout.
-
Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Zet het deksel op de pot en laat verder garen in de oven op 180°C ± 50 min à 1 u.
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukken.
-
Bak de stukjes appel aan in wat boter. Voeg de suiker, het kaneelpoeder, de veenbessen en 4 el water toe. Laat op een zacht vuur met deksel op de pan verder garen.
-
Doe de schijfjes aardappel in een pan met 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de aardappelschijfjes tot ze gaar en krokant zijn.
-
Serveer de gebraden kippenbillen met de appelmoes en gebakken aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven