Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de citroen in Leg een takje tijm en een blaadje laurier op 1 helft. Doe de esdoornsiroop op die helft en leg de andere helft er terug op.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Draai de citroen goed in aluminiumfolie. Steek in de voorverwarmde oven gedurende 30 min.
-
Haal de citroen eruit en richt er de gasbrander op of bak goudgeel in een antikleefpan.
-
Spoel de visfilets goed, dep droog en bestrooi met grof zout en peper.
-
Brand eerst de viskant en daarna de velkant met een gasbrander. Besprenkel met olijfolie en duw de gebakken citroen uit op de vis.
-
Serveer met wat doormidden gesneden radijs, stukken prei en werk af met grof zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven